Feestmenu's

Mogen we u vragen zelf uw feestmenu's samen te stellen.
Enkele voorgestelde eindejaarsmenu's als idee:

Menu 1 aan 38,20 euro

Velouté van tomaat en butternutpompoen

Samenspel van tongfilets en scampi’s
in saffraansaus met noordzeegarnaaltjes

Groene-appelsorbet

Rollade van kalkoenborst gevuld met gandaham en groentemousseline in champignonroomsaus, witlof, courgette met prei, Parijse wortelen, minikroketten

IJstaart gemaakt met verse room
of
Meloen met vers fruit (toeslag 0,50 euro)

Menu 2 aan 36,40 euro

Roomsoepje van prei en kerrie

Noordzeepannetje gevuld met zeevruchtengratin

Groene-appelsorbet

Varkenshaasje in rode wijn gemarineerd, wildsaus met champignons, peer met veenbessen, witlof, Parijse wortelen, minikroketten

IJstaart gemaakt met verse room
of
Meloen met vers fruit (toeslag 0,50 euro)

Menu 3 aan 30,65 euro

Roosjes van gedroogde Parmaham op bord versierd met meloenbolletjes

Roomsoepje van prei en kerrie

Parelhoen in sausje van champagne  “Baron Albert” met witte druiven en champignons, peer met veenbessen, witlof, Parijse wortelen, minikroketten

IJstaart gemaakt met verse room
of
Meloen met vers fruit (toeslag 0,50 euro)

Menu 4 aan 41,65 euro

Soepje van bospaddenstoelen

Ovenpannetje gevuld met sint-jakobsvrucht en krab in saffraansausje

Groene-appelsorbet

Filet van barberie eend met een zacht pepersausje, peer met veenbessen, witlof,  Parijse wortelen, minikroketten

IJstaart gemaakt met verse room
of
Meloen met vers fruit (toeslag 0,50 euro)

Menu 5 aan 31,10 euro

Zeevruchtenfestijn op bord vergezeld van meloenballetjes

Roomsoepje van prei en kerrie

Duo van kipfilet en scampi’s in chablis-mosterdsausje, witlof, courgette met prei, Parijse wortelen, minikroketten.

IJstaart gemaakt met verse room
of
Meloen met vers fruit (toeslag 0,50 euro)

Menu 6 aan 30,20 euro

Velouté van tomaat en butternutpompoen

Mosselpotje gevuld met scampi’s in chablis-groentesausje

Borstgebraad van kalkoen in champignonsaus, witlof,
courgette met prei,  Parijse wortelen, minikroketten

IJstaart gemaakt met verse room
of
Meloen met vers fruit (toeslag 0,50 euro)